Za čím se lidé honí aneb co člověku vydělá nejvíce peněz.

09.06.2018Jan Šuba

Jelikož mi nešlo a stále nejde do hlavy, proč lidé neustále myslí kde, jak a proč vydělat peníze, udělal jsem si minulý měsíc takový malý „Test národa“. Vytvořil jsem knihu s názvem „Jak efektivně bohatnout“. Stránka obsahovala pouze 4 strany ve formátu A4, ale díky obsahu a takzvané „omáčce“ kolem se stalo něco, co jsem ještě v životě nezažil. Za měsíc jsem si vydělal necelých 30 tisíc korun. Nevěděl jsem jestli se mám smát či brečet té lidské naivitě a honbě za penězi. Kdo za tuto chamtivost a „nenažranost“ může? Naše lidské ego. Nikdo z nás se nespokojí s tím co má, a tak jsou nejprodávanějšími produkty knihy, které jsou o tom „Jak zbohatnout“ či info marketingové weby, které nám radí „Jak správně žít“. Tyto weby a témata jsou natolik úspěšné jen proto, že jen hrstka z nás umí naslouchat intuici a neustále musí hledat rady a tipy někde z vnější, nikoliv uvnitř sebe. Já sám jsem naslouchal své intuici, a proto jsem založil toto nakladatelství. I když vím, že je to pro tuto „nenasytnou lidskou společnost“ stránka, která je obsahově nezajímavá a okrajová i tak jsem jí vytvořil. Splnění snu je pro mě totiž víc, než-li slepá honba za penězi.

Ono, ať chcete či nechcete, peníze z této společnosti se dají získat tak jednoduše, až to není možné. Stačí se pouze jednou za čas podívat na média, na které kouká kolem milionu lidí a hned člověk ví, jaké jsou lidské potřeby. Lidé na této Zemi jsou totiž v nevědomé manipulaci tohoto systému, který z nich „vyždíme“ vše co se jen vyždímat dá, a proto se ptám: „Nasloucháte své intuici nebo spíše hledáte pravdu všude jinde, než-li uvnitř sebe sama?“.  Doufám, že tento krátký článek „otevře oči“ aspoň pár lidem a lidské hodnoty se začnou měnit. Ostatně už je to potřeba, jinak tato společnost dopadne zle. Věřte, že vydělávání peněz je pouze ve stavu mysli. Né nadarmo se říká, že kdyby bohatý zkrachoval, do pěti let si to od vás vezme jakýmkoliv způsobem zpátky. Bohatým se stanete pouze tehdy, až začnete naslouchat své intuici, nikoliv vnějším vlivům např. z info marketingových stran, které mimochodem na vás „spotřebitele“ používají podprahovou manipulaci, o které se raději ani bavit nechci. Přeji vám všem krásné zítřky a věřte, že vše se děje tak jak má.

S pozdravem váš Honza.

P.S: Dobrý spisovatel = Nedostatkové zboží. Kdyby někdo o někom věděl, rádi ho či onu přivítáme do naší „rodiny“ Má kniha.cz.