Což takhle dát si... špenát
Čerstvý nebo mražený špenát si můžete vychutnat v každou roční dobu podle této kuchařky. Svůdné recepty i fotky vám budou vonět pod nosem zatímco se budete bavit nad názvy receptů. Chladivé pošušňání, Zfetované krekerky (přece se sýrem feta), Parmezánový mafián, Mlčení jehňátek, Čočkové červánky, Zaliskaný květák (od lískových oříšků) nebo Tymiánové mašličky. Knížka obsahuje 50 receptů.
Počet stran: 58
Rok vydání: 2015
ISBN: 978-80-903-6441-7
Online publikace (formáty PDF)
Vložte Vaše hodnocení
Čerstvý nebo mražený špenát si můžete vychutnat v každou roční dobu podle této kuchařky. Svůdné recepty i fotky vám budou vonět pod nosem zatímco se budete bavit nad názvy receptů. Chladivé pošušňání, Zfetované krekerky (přece se sýrem feta), Parmezánový mafián, Mlčení jehňátek, Čočkové červánky, Zaliskaný květák (od lískových oříšků) nebo Tymiánové mašličky. Knížka obsahuje 50 receptů.
Počet stran: 58
Rok vydání: 2015
ISBN: 978-80-903-6441-7
Online publikace (formáty PDF)
Vložte Vaše hodnocení
Tento produkt má variabilní cenu, vyberte si, za kolik chcete tento produkt koupit. Nejnižší cena je 149,-.