Zdravé děti bez alergií

Robin Nixon Pompaová
Nakladatelství: Cpress
Dostupnost: Ihned
229,-
Informace

Trpí vaše dítě potravinovou alergií? Pokud se donedávna tvrdilo, že bychom měli děti od potravinových alergenů chránit co nejdéle, tak nejnovější klinické výzkumy ukazují pravý opak. Tajemství spočívá v postupném řízeném a opatrném přijímání alergenů v potravě, takže se s nimi tělo může pomaličku seznámit a zvyknout si na ně. Namísto vyhýbání se vajíčkům, ořechům, mléku, lepku a dalším alergenům, se doporučuje zavádět alergeny do stravy dětí co nejdříve, velmi opatrně a často, alespoň po dobu prvních pěti let života. Tento postup přijal a doporučuje také americký Státní zdravotní ústav a další významná lékařská sdružení. V knize najdete: Srozumitelný přehled výzkumu v oblasti prevence a léčby potravinových alergií Praktický návod, jak pomoci svým dětem vyhnout se celoživotnímu boji s potravinovými alergiemi 70 jednoduchých a lahodných receptů, které vám pomohou zařadit potravinové alergeny do stravy vašich dětí Recepty rozdělené podle alergenů a také podle věku dětí (od kojenců až po předškolní děti) Podporu v situaci, která může být pro celou rodinu velmi obtížná Když byla dceři Robin Nixon Pompové diagnostikována silná alergie na určité potraviny, vyhledala Gideona Lacka, lékaře, který se zabývá klinickým výzkumem prevence a léčby alergií v jedné londýnské nemocnici. Doktor Lack se ujal její dcery a později i synů a pomohl celé rodině vystoupit z koloběhu alergických reakcí a strachů z toho, že dítě někde sní normální jídlo.

Počet stran: 224

Rok vydání: 2018

ISBN: 978-80-264-1794-1

Online publikace (formáty ePub, PDF, MOBI)

Hodnocení

Vložte Vaše hodnocení

Informace Hodnocení Ukázka

Trpí vaše dítě potravinovou alergií? Pokud se donedávna tvrdilo, že bychom měli děti od potravinových alergenů chránit co nejdéle, tak nejnovější klinické výzkumy ukazují pravý opak. Tajemství spočívá v postupném řízeném a opatrném přijímání alergenů v potravě, takže se s nimi tělo může pomaličku seznámit a zvyknout si na ně. Namísto vyhýbání se vajíčkům, ořechům, mléku, lepku a dalším alergenům, se doporučuje zavádět alergeny do stravy dětí co nejdříve, velmi opatrně a často, alespoň po dobu prvních pěti let života. Tento postup přijal a doporučuje také americký Státní zdravotní ústav a další významná lékařská sdružení. V knize najdete: Srozumitelný přehled výzkumu v oblasti prevence a léčby potravinových alergií Praktický návod, jak pomoci svým dětem vyhnout se celoživotnímu boji s potravinovými alergiemi 70 jednoduchých a lahodných receptů, které vám pomohou zařadit potravinové alergeny do stravy vašich dětí Recepty rozdělené podle alergenů a také podle věku dětí (od kojenců až po předškolní děti) Podporu v situaci, která může být pro celou rodinu velmi obtížná Když byla dceři Robin Nixon Pompové diagnostikována silná alergie na určité potraviny, vyhledala Gideona Lacka, lékaře, který se zabývá klinickým výzkumem prevence a léčby alergií v jedné londýnské nemocnici. Doktor Lack se ujal její dcery a později i synů a pomohl celé rodině vystoupit z koloběhu alergických reakcí a strachů z toho, že dítě někde sní normální jídlo.

Počet stran: 224

Rok vydání: 2018

ISBN: 978-80-264-1794-1

Online publikace (formáty ePub, PDF, MOBI)

Vložte Vaše hodnocení

Vyberte si cenu

Tento produkt má variabilní cenu, vyberte si, za kolik chcete tento produkt koupit. Nejnižší cena je 229,-.